N.O.V.A. 3

N.O.V.A. 3

Heftige actie in epische scifi-shooter

N.O.V.A. 3 is een exclusief voor Nokia Windows Phone 8 toestellen ontwikkelde first-person shooter. Het spel ziet er sensationeel uit en speelt erg lekker weg.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Scherpe graphics
  • Goede stemacteurs
  • Intense actie
  • Vermakelijke multiplayergevechten

TEGEN

  • Een paar kleine grafische glitches

Excellent
9

N.O.V.A. 3 is een exclusief voor Nokia Windows Phone 8 toestellen ontwikkelde first-person shooter. Het spel ziet er sensationeel uit en speelt erg lekker weg.

Waar gaat N.O.V.A 3 over?


De downloadlink verwijst naar de Windows Phone Marketplace. N.O.V.A. 3 is alleen speelbaar op een Nokia Windows Phone 8 toestel met minimaal 1GB RAM en 1017 MB vrije ruimte op je harde schijf.

\n

Je speelt de rol van Kal, die de aarde moet redden van een verschrikkelijk noodlot. De N.O.V.A. spellen worden soms een beetje weggezet als goedkope Halo rip-offs, maar dit kan van N.O.V.A. 3 absoluut niet gezegd worden. Het spel kan zeker op eigen benen staan,

Er zijn genoeg aliens om af te knallen in N.O.V.A. 3, maar gelukkig heb je beschikking over voldoende wapens, en als dat niet genoeg is, staat er nog een heel team achter je.

Naast de campaign mode heeft N.O.V.A. 3 ook nog een online multiplayer mode, waarin je met maximaal elf medespelers samenspeelt. Erg leuk, maar je moet wel een goede speler zijn, want je online tegenstanders zijn meestal behoorlijk vergevorderd.

Hoe is de besturing?

De bediening voelt zeer natuurlijk en is volledig aanpasbaar. Standaard beweeg je met je linker duim en richt en schiet je met je rechter. Er zijn verschillende knoppen voor het wisselen van wapens, het gooien van granaten en het uitvoeren van kinetische aanvallen.

Hoe ziet het eruit?

De graphics van N.O.V.A. 3 zijn scherp en realistisch, op een paar kleine glitches na waarin je als het ware door de omgeving heen valt. De voice-overs zijn goed en het verhaal is sterk en draagt bij aan een spannende gameplay. Waar de vorige delen zich alleen op andere planeten afspeelden, vindt een groot gedeelte van N.O.V.A. 3 zich plaats op aarde, wat het spel een extra dimensie geeft.

Onze mening

Met zijn uitstekende graphics, spannende gameplay en een boeiend verhaal, heeft N.O.V.A. 3 alles wat je verlangt van een mobiele scifi-shooter.

Meeste downloads Actiespellen voor windows-phone-7

Meer

Beoordelingen about N.O.V.A. 3

Promotie×