Drag Racing

Drag Racing

Snelle duels in een ander soort racespel

Twee auto's, een circuit en jouw raceskills, dat zijn de ingrediënten van Drag Racing; een racespel dat anders dan anders is.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende spelmodi
  • Anders dan anders
  • Veel automodellen beschikbaar
  • Eenvoudig, maar verslavend

TEGEN

  • Enigszins repetitief

Excellent
9

Twee auto's, een circuit en jouw raceskills, dat zijn de ingrediënten van Drag Racing; een racespel dat anders dan anders is.

Racen in een rechte lijn

In Drag Racing race je één op één. De circuits zijn recht en om te winnen combineer je de juiste snelheid met de juiste banden.

Win je, dan verdien je punten waarmee je ofwel je auto upgrade, of gewoon een hele nieuwe koopt. In totaal zijn er maar liefst 50 echte modellen beschikbaar.

Drag Racing heeft ook een multiplayer modus waarin je het opneemt tegen maximaal negen vrienden of onbekenden.

Het zit 'm in de precisie

De bediening is erg eenvoudig. Het gaat in Drag Racing allemaal om precisie, en om dit mogelijk te maken reageert het spel snel en nauwkeurig.

Goede graphics, echte auto's en zeer verslavend

Drag Racing zou een middelmatig spel kunnen zijn. De grafische kwaliteit, de grote hoeveelheid auto's en de soepelheid waarmee je speelt, maken het echter tot een erg leuk en verslavend spel.

Van Android naar Windows Phone

Met zijn multiplayer modus, vier moeilijkheidsgraden en hoge verslavingsfactor is Drag Racing perfect om tussendoor te spelen. Het spel was al eerder een hit voor Android en is nu beschikbaar voor Windows Phone.

Meeste downloads Racespellen voor windows-phone-7

Meer

Beoordelingen about Drag Racing

Promotie×