Angry Birds Star Wars

Angry Birds Star Wars

Intergalactisch katapult plezier

VOOR

  • Leuke graphics
  • Goede muziek
  • Grappige filmverwijzingen

TEGEN

  • Het spel blijft hetzelfde

Uitmuntend
8

De boze vogeltjes zijn terug in een volledig nieuw Star Wars-jasje. In Angry Birds Star Wars HD begeven onze gevederde vrienden zich op ruimteschepen en vreemde planeten. Ze vechten zich door de levels heen met behulp van light sabers en de Force. Ondanks alle veranderingen blijft het spel hetzelfde: dikke vogels door bouwwerken katapulteren.

De nieuwe omgeving van Angry Birds is een lust voor het oog. Verkleed als Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi en Han Solo schieten de birds door Tatooine en de Death Star. Angry Birds Star Wars HD doet zijn naam eer aan met alle verwijzingen naar de films. De muziek is vervangen door de soundtrack van de saga. In de bonuslevels van Angry Birds Star Wars HD, waar je voor betaalt, speel je met R2D2 of C3PO. De varkens zijn Storm Troopers, en als je het level niet haalt lacht Darth Vader je uit.

Angry Birds Star Wars HD is een mooi huwelijk tussen de populaire game en de epische films. Voor Star Wars liefhebbers is het spel een grappige bewerking van de film. De Angry Birds-fans hebben eindelijk weer nieuwe levels om doorheen te knallen. Deze nieuwe variant houdt je uren zoet.

Meeste downloads Arcade games voor windows-phone-7

Meer
Angry Birds Star Wars

Download

Angry Birds Star Wars

Beoordelingen about Angry Birds Star Wars

Promotie×